Na Igre lakote gredo ...

Your browser doesn’t support HTML5 video

Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti Foto: Blitz Igre lakote: Arena smrti
Prihodnji teden v slovenske kinematografe prihaja težko pričakovani film Igre lakote: Arena smrti. Si boste gladovne igre ogledali z nami brezplačno tudi vi? Izžrebali smo štiri srečneže, ki bodo prejeli po dve vstopnici.
Oglej si celoten članek

V bližnji prihodnosti lakota, suša in požari povzročijo uničenje ZDA. Nastane nova država Panem, ki je razdeljena na prestolnico in 12 okrožij, iz katerih vsako leto z žrebom določijo enega dečka in eno deklico, ki se v živo na televizijskem prenosu borita do smrti.

Film je posnet po istoimenski knjižni uspešnici pisateljice Suzanne Collins. Navdušenje nad filmsko senzacijo Igra lakote: Arena smrti, ki jo številni označujejo kot novi Somrak, je bilo tolikšno, da je film v predprodaji podrl rekord v številu prodanih vstopnic za premiere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.