Marihuana Marš

Foto: Anže Petkovšek marihuana marš
Marihuana marš bo letos tradicionalno potekal 20. 4. na Kongresnem trgu, kjer boste z množico podpornikov in polnim trgom pokazali, da javni interes za legalizacijo konoplje obstaja in da ima ideja veliko družbeno težo.
Oglej si celoten članek

"Na Kongresnem trgu v Ljubljani, bomo ponovno protestirali proti škodljivim politikam na področju kanabisa in spodbujali družbeni diskurz o (ne)smiselnosti prohibicije. Prizadevamo si za odpravo prohibicije kanabisa ter s tem tudi proti nazadnjaštvu, stigmatizaciji in kriminalizaciji uporabnikov kanabisa," pravijo organizatorji.  
 
Na stojnicah se bodo predstavljale nevladne in politične organizacije ter drugi partnerji, ki se na različnih področjih ukvarjajo s konopljo in kanabisom ter delajo v smeri družbenega napredka.

Oder na Kongresnem trgu
Dubtafari Sound
Adi Smolar
36H
Drill
EMKEJ
Roots In Session
Koala Voice

AFTER PARTY
Puff Puff Pass // Rapetek #139: Puff Puff Pass Indoor Edition 
Gala Hala, 20. 4. 2018
Kdo bo skrbel za muziko?
Cookie, čunfa, YNGFirefly, General Woo, Pendrek, Lobje, Emka, Sadeš, Inkognito Popara, Povshizzle in Triiiple. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.