Kdo bo spoznal člane Rebelde?

Foto: Žurnal24 Podarili smo VIP-vstopnici.
Iztekla se je nagradna igra, v kateri smo podarjali vstopnice za koncert priljubljene skupine Rebelde. Med drugim smo podelili tudi dve VIP-vstopnici. Ste med srečneži tudi vi?
Oglej si celoten članek

Tokrat smo podelili dve prav posebni nagradi. Dva srečneža, ki sta na portal www.zurnal24.si naložila video in v njem obrazložila, zakaj si prav onadva zaslužita nagrado, sta prejela VIP-vstopnico, prek katere bosta lahko spoznala svoje idole. In kdo si je prislužil nagrado? VIP-vstopnici prejmeta Ksenja S. in Tina C.
 
Podelili pa smo tudi deset navadnih vstopnic za koncert skupine Rebelde. Srečneži so: Klavdija Š., Marsel G., Pavlink K., Aleksandra P., Tina L., Benjamin S., Nina H., Sandra M., Matevž A. in Simona J. Čestitamo vsem nagrajencem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.