Igrico dobi ...

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
PC-igro Need For Speed Hot Pursuit je zadel Marko S.. Čestitamo
Oglej si celoten članek

Spletno dirkanje je dobilo nov obraz! Z oživitvijo intenzivnih policijskih zasledovanj ter z dodobra spremenjenim načinom tekmovanja in povezovanja daljinskih prijateljev mu ga je nadela najnovejša "potreba po hitrosti". Adrenalinsko pljuskajočo igralno izkušnjo, imenovano Need For Speed: Hot Pursuit, so zakuhali ustvarjalci studia Criterion Games, ki so igričarske gurmane pred časom že pogostili z uspešno dirkaško serijo Burnout. Tokrat so postregli z garnituro privlačnih igralnih elementov, katerih srčika je funkcija NFS Autolog.

Zmagovalec nagradne igre je Marko S.. Čestitamo.

 

Ta domala revolucionarni sistem brezšivno spaja igre prijateljev, instinktivno odreja izzive na podlagi soigralčevih podvigov, omogoča primerjave, izmenjavo slik in še mnogo več. Rezultat je odražen v obliki obsežne, dinamične in skrajno tekmovalne igralne izkušnje, ki skupaj z domala nepreglednim seznamom štirikolesnih pošasti, orožij in opreme dodobra šibi noge pogostitvene mize. Še več, prvič v zgodovini serije Need for Speed lahko igralci prevzamejo tudi vlogo policistov ter spoznajo drugo, nemara še vznemirljivejšo plat drvenja po mestnih ulicah. V igralnem okolju, raznolikem kot kalifornijsko obalno območje, s puščavami, gozdički, zalivi in goratimi predeli, se že odvija zabava vseh zaljubljencev v jeklene konjičke, kurjenje pnevmatik in odbito visoke hitrosti. Vabljeni tudi vi!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.