Dan mirnskega badmintona

Foto: Profimedia badminton
Sobota, 31. marec, dopoldne.
Oglej si celoten članek

V soboto, 31.3.2018, vas Občina Mirna vabi na Dan mirnskega badmintona, ki bo potekal v telovadnici OŠ Mirna. Otroci se bodo pomerili v badmintonskem poligonu (do 9 let), turnirju posameznikov (do 11 in 15 let), starejši pa se bodo pomerili v treh rekreativnih kategorijah: turnir dvojic, turnir "kategoriziranih" posameznikov (bivši igralci) in turnir "nekategoriziranih" posameznikov (rekreativci).

Urnik dneva mirnskega badmintona:

  • 9:00 pričetek tekmovanja za naše najmlajše (do 9, 11 in 15 let) BREZPLAČNO
  • 10:00 turnir posameznikov in dvojic, prispevek 10€/osebo (v ceno je všteto: žogice, hrana, pijača in igranje na profi igriščih)

Poleg bo potekal tudi sejem rabljene badmintonske in športne opreme.

Za hrano, pijačo in glasbo bo poskrbljeno.

Vabljeni vsi športni navdušenci!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.