Na sončni Schengenfest gresta ...

Foto: EPA
Foto: EPA
Na začetku avgusta bo Vinico v Beli krajini že peto leto zapored zasedel Schengenfest, tokrat večji in z bolj vročim programom. Izžrebali smo nagrajenca, ki prejmeta po eno dnevno vstopnico.
Oglej si celoten članek

Brezplačno vstopnico prejmeta Sabina V. in Tjaša A.. Čestitamo!

Nepozabno zabavo v Vinici v idiličnem okolju Krajinskega parka ob reki Kolpi bo med 3. in 5. avgustom zaznamovala pestra zbirka glasbenih imen, med katerimi so Kaiser ChiefsLeningrad CowboysParov StelarParni valjak in mnogi drugi.

Nad programom se navdušujejo tudi nastopajoči: "Schengenfest ima najboljši koncertni repertoar tega leta!" meni Tomislav Jovanovič - Tokac, pevec skupine Dan D, ki bo oboževalcem postregla s slovensko glasbo skupaj z drugimi domačimi imeni – SiddhartoBig Foot Mamo,TabujiLeeloojamaisČao Portorož in Klemnom Klemnom.

"Obiskovalcem želimo ponuditi še več kot v preteklih letih, saj je festival že postal znan po zavidanja vredni ravni programa," pravita organizatorja festivala, Darjan Moravec in Jernej Zajciz KUD-a Bela krajina, in poudarjata, da se obeta tudi večji oder z elektronsko glasbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.