Na Guns 2 Roses bosta odrockala ...

Foto: Arhiv skupine, MySpace
Foto: Arhiv skupine, MySpace
V ljubljanski Cvetličarni boste lahko v soboto, 10. decembra 2011, uživali ob hitih legendarne rock skupine Guns N’Roses. V goste namreč prihaja tribute bend Guns 2 Roses. Izžrebana srečneža bosta velike uspešnice prepevala brezplačno. To pa sta ...
Oglej si celoten članek

Na Guns 2 Roses bosta brezplačno odrockala Jasmina Urbančič in Anton Stropnik. Čestitamo!

Guns 2 Roses hite legendarne skupine preigravajo vse od leta 2002, ko so z nastopi ubrali podobno pot kot Guns N'Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N'Roses naredili enega največjih rock'n'roll skupin vseh časov.

V ljubljanski Cvetličarni bodo Guns 2 Roses igrali hite s plošč Appetite For Destruction, G N'R Lies, Use Your Illusion 1 in 2, Spaghetti Incident?, Chinese Democracy, pa tudi pesmi, ki so jih Gunsi izvajali le v živo.

Po dveh letih se fantje torej vračajo na kraj zločina; nazadnje se jih lahko spomnite, ko so s kombijem prišli iz Anglije naravnost v slovensko prestolnico, saj so zaradi ognjenika na Islandiji vsa letala ostala na tleh.

Cena vstopnice v predprodaji sicer znaša 16 evrov, na dan koncerta 19 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.