Zvezdo šova Ljubezen po domače v letu 2023 čaka velika sprememba

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Čestitamo!
Oglej si celoten članek

Januarja se je zaročila, pred nekaj dnevi pa sporočila prelepo novico. Mihaela Krajnc, ki je v šovu Ljubezen po domače skupaj s svojo teto Metko iskala ljubezen, je noseča. 

Šov se je za Mihaelo sicer dobro končal, saj se je med njo in Matejem spletla romantična vez, ki pa se je, ko so kamere ugasnile, žal pretrgala. Matej si je s Sentyo, ki se je v isti sezoni šova potegovala za srce kmeta Davida, zelo hitro ustvaril družino, a tudi Mihaela ni dolgo samevala. Njeno srce je osvojil postavni svetlolasec. 

Par prihodnje leto pričakuje prvega otroka. To je Mihaela sporočila na Instagramu, kjer je tudi razkrila, da pod srcem nosi dečka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:07 29. December 2022.

    Mene zanima, če je za takšne prispevke dejansko kdo plačan... Nekdo "znan in pomemben" (ja pa ja 🤣) nekaj objavi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.