Zvezdniki združili moči za Afriko

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Več kot 50 zvezdnikov je prek spleta svoje oboževalce pozvalo, naj pomagajo ljudem v Afriki.
Oglej si celoten članek

Petdeset zvezdnikov, med drugim Lady Gaga, Justin Bieber, Britney Spears, David Beckham in Beyoncé, je prek Twitterja in Facebooka skupaj nagovorilo 575 milijonov ljudi, naj odprejo svoje srce in denarnice ter pomagajo organizaciji Save the Children (Rešite otroke), ki zbira prispevke za otroke v vzhodni Afriki.

Med kampanjo, ki se imenuje I'm Gonna Be Your Friend (Postal bom tvoj prijatelj), si lahko twitteraši in prijatelji zvezdnikov na Facebooku za 0,9 evra z njihove strani prenesejo video o katastrofi v Afriki. Filmček je režiral oskarjevec Kevin MacDonald, za glasbeno podlago pa so zbrali pesem Boba Marleyja High Tide or Low Tide.

Več o akciji lahko preberete tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.