Zvezdniki na tekmi All-Star

Foto: Žurnal24 Lenny Kravitz in Cee Lo Green Foto: Žurnal24 Sean "P. Diddy" Combs Foto: Žurnal24 Režiser Spike Lee Foto: Reuters Khloe in njen mož, košarkar Lamar Odom se trudita zanositi. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Režiser Spike Lee in Mark Wahlberg Foto: Žurnal24 Igralec Ty Burrell Foto: Žurnal24 Maria Shriver s sinom Christopherjem Foto: Žurnal24 Igralec Zachary Levi Foto: Žurnal24 Mark Wahlberg s sinom Michaelom Foto: Žurnal24 Pevec Cee Lo Green Foto: Žurnal24 John Legend s punco Chrissy Teigen Foto: Žurnal24 Pevka IgrKeri Hilson
Med zvezdniki je veliko košarkaških navijačev, ki ne izpustijo nobene tekme. Tokrat so paparaci največ slavnih imen našli na All-Star vikendu lige NBA.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.