Zvezdniki med doživljanjem orgazma

Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac Foto: Nymphomaniac Nymphomaniac
Filmski plakati za novi film danskega režiserja Larsa von Trierja so orgazmični …
Oglej si celoten članek

Lars von Trier je znan po tem, da rad provocira, polarizira in šokira. Tako tudi njegova nova stvaritev, Nimfomanka, ki po Antikristu in Melanholiji predstavlja zadnji del trilogije Depresij, že dviguje prah.

Film bodo na Danskem začeli predvajati šele 26. decembra, z oglaševanjem pa so filmarji že začeli. In to v vontrierski – se pravi provokativni - maniri.  Vsi najbolj prepoznavni igralci filma, med njimi Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman in Willem Dafoe, so na plakatih namreč prikazani med doživljanjem orgazma.

Da bodo film lahko prikazali povsod, so posneli mehkoerotično in trdoerotično različico. Kot poročajo mediji, naj bi se nekateri igralci pred kamero res spozabili in se predali strasti. V trdoerotični različici pa ji je von Trier raje zamenjal s pravi pornoigralci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.