Zvezdnika serije Alf mrtvega našli v avtu, dočakal je le 46 let

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrl je 13. junija.
Oglej si celoten članek

Benji Gregory, otroška zvezda serije Alf, je umrl pri 46. letu. Tragično novico je za TMZ razkrila njegova sestra Rebecca, ki je povedala, da so njenega brata 13. junija našli mrtvega v avtu na parkirišču banke Chase Bank v Peori v Arizoni. Vzrok za Benjijevo smrt še preiskujejo.

Rebecca je razkrila tudi, da je Benji trpel za depresijo, bipolarno motnjo in motnjo spanja, zaradi katere je bil lahko buden tudi več dni skupaj. 12. junija naj bi se s svojim psom Hansom odpravil na banko, v avtu zaspal in tam umrl zaradi vročinskega vala, ki je takrat napadel Arizono. 

Benji je zaslovel z vlogo Briana Tannerja v 101. epizodi serije Alf, ki se je predvajala od leta 1986 do 1990. Po seriji Alf je utonil v pozabo, saj vidnejših vlog ni več dobil. Leta 2003 se je prijavil v mornarico in bil dve leti kasneje iz nje častno odpuščen iz zdravstvenih razlogov. Izobraževal se je v meteorologiji in oceanografiji. 

Leta 2006 se je poročil z ženo Sarah in ali sta bila še vedno skupaj v času njegove smrti, ni znano.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.