Zvezdnika še vedno niso pokopali

Foto: Udojuergens.de
Foto: Udojuergens.de
Udo Jürgens je umrl decembra v starosti 80 let, pokopali pa naj bi ga šele ta mesec.
Oglej si celoten članek

Na glavnem dunajskem pokopališču potekajo priprave na pokop znanega avstrijskega pevca Uda Jürgensa, ki je umrl decembra. Med sprehodom se je nenadoma zgudil, saj mu je odpovedalo srce, so takrat poročali mediji. Njegov šofer ga je poskušal oživeti, a zaman. Njegovo smrt so razglasili v bolnišnici v švicarskem  Münsterlingenu. Dva dni pozneje so ga upepelili.

Žalna slovesnost za znanega pevca je bila že januarja, s pogrebom pa so morali počakati, saj je zvezdnik svojim otrokom dal zelo jasna navodila, kakšen grob si želi. "Moj oče si je zaželel nagrobnega kamna, kot ga poznajo na jugu.Žara tako ne bo pokopana, ampak bo vidna za vse. Grob bo oblikoval moj stric, zato se je vse skupaj zavleklo,“ je medijem razložila pevčeva hči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.