Zvezdnika pljunil v obraz

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevca skupine Hanson je neki nesramni moški grdo pljunil v obraz in odkorakal stran.
Oglej si celoten članek

Se še spomnite bratov Hanson in njihove priljubljene pesmi MMMBop? No, čeprav fantje nimajo več tako odmevne kariere kot nekoč, imajo še vedno veliko oboževalcev in zato tudi veliko koncertov. Med nedavno turnejo pa je imel eden izmed bratov, Zac, negativno izkušnjo z nekim oboževalcem, ki je hotel na vse kriplje vstopiti na avtobus skupine.

Zac mu je rekel, da ne sme na avtobus, kar je moškega tako močno ujezilo, da je zvezdnika pljunil v obraz in odkorakal stran. Bobnar priljubljene skupine se je ob tem le nasmejal in zaprl vrata avtobusa. Incident je posnela neka oboževalka, ki je video objavila na svojem Instagramu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.