Zvezdnik serije Birminghamske tolpe le še senca sebe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Januarja so pri igralcu našli droge.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik serije Birminghamske tolpe, Paul Anderson, ki je v uspešni gangsterski nadaljevanki igral  Arthurja Shelbyja, je na novih fotografijah, ki so bile posnete v Londonu, videti neprepoznaven.

"Videti je tako nezdrav, očitno je padel v odvisnosti", "Te fotografije so me šokirale, tako dober igralec je", "Upam, da se bo Paul dvignil s tega dna", "Ima le 46 let, neverjetno je, da takole izgleda", "Žalosten prizor", "Super igralec, žal mi je, da je padel tako nizko", "Zasvojenost je grozna stvar", se glasi le nekaj šokiranih izjav.

Ti posnetki so nastali po tem, ko je igralec januarja priznal krivdo za posedovanje kokaina, amfetaminov in zdravil na recept. Kaznovan je bil z denarno kaznijo v višini 1345 funtov. 

Serija Birminghamske tolpe je trajala šest sezon od 2013 do 2022. Zgodba je postavljena v Anglijio v čas po prvi svetovni vojni, govori pa o zločinski družini Shelby: Tommyju (Cillian Murphy), njegovima bratoma Arthurju (Anderson) in Johnu (Joe Cole), njuni sestri Adi (Sophie Rundle), teti Polly (pokojna Helen McCrory) in njenemu sinu Michaelu (Finn Cole).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:18 24. Februar 2024.

    Včasih se sprašujem, ali so ljudje, ki zaslužijo veliko denarja res popolnoma brez prijateljev in imajo okoli sebe same pijavke …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.