Zvezdnik Harryja Potterja odvrgel molotovko

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdnik filma Harry Potter Jamie Waylett je obtožen detoniranja molotovke med izgredi v Londonu, ki so se zgodili avgusta.
Oglej si celoten članek

Jamie Waylett, ki je v sagi o Harryju Potterju odigral vlogo nasilneža Crabba, je osumljen detoniranja molotovke med avgustovskimi izgredi v Londonu. Jamie naj bi bil del skupine, ki je v severnem delu britanske prestolnice povzročila veliko materialno škodo. Igralca so ob zalučanju preprostega zažigalnega orožja - koktajl molotova ali molotovke v lekarno ujele varnostne kamere.

Za piko na i so ob aretaciji na Waylettovem domu našli 15 rastlin konoplje, pripravljene za preprodajo. Problematični igralec je bil zaradi podobnega prekrška že kaznovan. Leta 2009 so na njegovem domu, kjer živi s starši, našli deset rastlin konoplje, zaradi česar mu je bilo odrejeno 120 ur družbeno koristnega dela.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.