Zvezdnik 48-letnico zamenjal za 19-letnico

Foto: Profimedia H.P. Baxxter Foto: Profimedia H.P. Baxxter
Pevec nemške skupine Scooter, H.P. Baxxter, se je lansko poletje razšel s svojo partnerko. Sedaj je odjeknila vest, da je njegovo srce osvojila 19-letna študentka.
Oglej si celoten članek

Novo leto, nova ljubezen. Pevec skupine Scooter, H.P. Baxxter, se je lani razšel z 48-letno Nikolo, a se po koncu zveze zelo hitro potolažil. Sedaj je zelo srečen v objemu 32 let mlajše ruske študentke Lize.

Baxxter 19-letnico pozna že dalj časa. Bila je namreč njegova velika oboževalka in obiskala več koncertov skupine Scooter. Pred dvema letoma je na družbenem omrežju objavila prvo fotografijo s pevcem. Mladenka se je zvezdniku lahko večkrat pridružila v zaodrju in na enem od zadnjih snidenj je med njima preskočila iskrica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.