Zvezdnici serije Polna hiša nič več prijateljici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Candace Cameron Bure je nehala slediti Jodie Sweetin na Instagramu, potem ko je Sweetin branila JoJo Siwa pred spornimi komentarji Bure o "tradicionalnem zakonu".
Oglej si celoten članek

46-letna Candace Cameron Bure in 40-letna Jodie Sweetin sta zasloveli v 80-ih letih, ko sta igrali sestri v nanizanki Polna hiša.  Leta pozneje sta ponovila svoje vloge v Netflixovi oddaji "Fuller House" in ostali v stiku, a zdaj je Bure s Sweetin prekinila vse stike na družabnih omrežjih. Do tega je prišlo po tem, ko je pobožna kristjanka Bure bila deležna ostrih kritik zaradi intervjuja, objavljenega v začetku tega meseca, v katerem je povedala, da je zamenjala televizijo, da bi se osredotočila na projekte, ki prikazujejo "tradicionalno poroko".

19-letna Siwa je kasneje delila posnetek zaslona članka z naslovom "Candace Cameron Bure načrtuje nov kabelski kanal: brez gejev" in izrazila nezaupanje v Burejevo retoriko. Sweetin je pod Siwino objavo zapisala: "Veš, da te imam rada," s tem pa, kot je videti, dala misliti Bure, ki je kasneje branila svoje pripombe in obtožila medije, da so jo napačno predstavili. "Imam preprosto sporočilo: vseeno te ljubim," je rekla in dodala: "Vsem, ki to berete, ne glede na raso, veroizpoved, spolnost ali politično stranko, vključno s tistimi, ki so me poskušali ustrahovati z zmerjanjem, rada vas imam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.