Zvezdnice za zdravo srce

Foto: Reuters Christie Brinkley Foto: Reuters Jennifer Nettles Foto: Reuters Minka Kelly Foto: Reuters Chaka Khan Foto: Reuters Aisha Tyler Foto: Reuters Rebecca Romijn Foto: Reuters Giselle Blondet Foto: Reuters Elisabeth Rohm
V sklopu newyorškega tedna mode so zvezdnice nastopile na dobrodelni modni reviji, ki je potekala v sklopu kampanje za ženske s težavami s srcem.
Oglej si celoten članek

Zvezdnice so se po modni brvi sprehodile v rdečih oblekah in tako ozaveščale o srčnih boleznih pri ženskah, saj naj bi bile te najpogostejši morilec v Ameriki. Na modni reviji so nosile stvaritve priznanih ameriških oblikovalcev.

Modna revija Hearth Truth Red Dress, katere namen je ozaveščanje žensk pred srčnimi boleznimi, se je prvič odvila leta 2002. Tokrat so se po modni brvi sprehodile manekenke, pevke in igralke, prav vse pa so bile oblečene v rdeče večerne obleke priznanih modnih oblikovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.