Zvezdnice na modni stezi

Foto: Žurnal24 Denise Richards v obleki Matthewa Williamsona. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Alison Sweeney v obleki, ki jo je oblikoval Tadashi Shoji. Foto: Žurnal24 Camila Alves je pozirala v obleki oblikovalca Kaufmana Franca. Foto: Žurnal24 Dania Ramirez Foto: Žurnal24 Denise Richards v obleki Matthewa Williamsona. Foto: Žurnal24 Dita Von Teese v obleki Zaca Posena. Foto: Žurnal24 Pevka Eve v obleki Davida Meistra. Foto: Žurnal24 Garcelle Beauvais Foto: Žurnal24 Julianne Hough v obleki, ki jo je oblikoval Daniel Swarovski. Foto: Žurnal24 Katrina Bowden Foto: Žurnal24 Laila Ali Foto: Žurnal24 Laila Ali Foto: Žurnal24 Natasha Bedingfield v obleki Nicole Miller. Foto: Žurnal24 Patti LaBelle Foto: Žurnal24 Suzanne Somers Foto: Žurnal24 Suzanne Somers
Številne zvezdnice so se v oblekah priznanih modnih oblikovalcev sprehodile po modni pisti revije Hearth Truth Red Dress, katere glavni namen je ozaveščanje žensk pred srčnimi boleznimi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.