Zvezdnica na zaročenčevem pogrebu pela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Johna Dineena, zaročenca igralke Downtown Abbey, Michelle Dockery, so na Irskem položili k večnemu počitku. Igralka je imela na pogrebu ganljiv govor.
Oglej si celoten članek

"John je bil tako v poslu kot tudi v zasebnem življenju zelo lojalen človek. Če je stal v tvojem kotu, ti je stal ob strani. V čast mi je, da sem ga poznala, da sem ga ljubila in da je on ljubil mene. Bil je moj prijatelj, moj kralj, moj heroj,“ je o svojem zaročencu, ki je zaradi raka umrl dva dni pred svojim 35. rojstnim dnevom, povedala zvezdnica in še dodala, da je bil njegov šarm "legendaren". "Na zelo nevsiljiv način je lahko vsakogar prepričal v vse. Še zlasti ženske … Ko je stopil v sobo, so ga vsi opazili. Imel je dober smisel za humor, ljudje so ga zares zanimali."

Zvezdnica je na pogrebu nato zapela Johnovo najljubšo pesem The Folks Who Live on the Hill.

K oltarju je Johnova družina prinesla nekaj osebnih predmetov, med drugim njegovo najljubšo igračo iz otroštva (plišasto opico), majico njegovega najljubšega ragbi moštva in kravato, ki je simbolizirala njegov uspeh v karieri. John, ki je šele v začetku leta izvedel, da ima raka, je bil strokovnjak na področju odnosov z javnostmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.