Zvezdnica na balkonu priredila pravi šov

Foto: Profimedia ciara Foto: Profimedia ciara Foto: Profimedia ciara Foto: Profimedia ciara Foto: Profimedia ciara Foto: Profimedia ciara
Mimoidoči, še zlasti moški, so se njenega snemanja zagotovo razveselili.
Oglej si celoten članek

Pevka, model in plesalka Ciara se je z možem, igralcem ameriškega nogometa, Russllom Wilsonom, nahajala v Braziliji. Lepotica tudi tam ni pozabila na svoje sledilce na družbenih omrežjih, ki jih redno razveseljuje s seksi posnetki.

Tokrat jih je s pomočjo prijateljice posnela na balkonu razkošnega hotela v Riu de Janeiru. To so opazili tudi tamkajšnji paparaci, ki jih je Ciara z drznimi pozami zagotovo razveselila.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.