Zvezda šova Zvezde plešejo postala atrakcija nudističnega kampa!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sedaj bodo vsi drli v Koversado.
Oglej si celoten članek

Plesalka šova Zvezde plešejo Svetlana Cigoj nam je že na začetku poletja razkrila, da z družino redno hodijo v enega izmed hrvaških kampov, kjer imajo pavšal za prikolico, ni pa povedala, da gre za nudistični kamp. Menda se Svetlana tam sicer ne sprehaja povsem gola, pač pa le zgoraj brez, a vseeno je to razgled, ki ga ni vredno zamuditi.

Foto: Miro Majcen franko bajc

Brhka plesalka pa je ta konec tedna osvojila tudi lento miss Koversade 2019. Nič čudnega, saj s svojim prelepim obrazom in postavo plesalke jemlje dih. Letošnjo pomlad se je govorilo tudi o tem, da je začarala svojega televizijskega soplesalca Franka Bajca, a žal iz te moke ne bo kruha, saj je svetlolaska še vedno srečno poročena s plesalcem Mišem Cigojem

Sicer je Svetlana žirijo na izboru za miss Koversade 2019 prepričala tudi s svojim vročim talentom, ki pa ni ples, temveč vrtenje ognjenih rekvizitov. Uff, vroče in vroča, da je kaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:05 6. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 18:42 5. Avgust 2019.

    To na zadnji sliki, če bi to mož delal s hčerko bi veljal za pedofila. Saj zato imamo samo pedofile, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.