Zvezda šova Znan obraz ima svoj glas žaluje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Izgubila je pomembno osebo.
Oglej si celoten članek

Pevka Nastja Gabor, ki jo gledamo v šovu Znan obraz ima svoj glas, je sporočila žalostno vest, da ji je umrla ljubljena babica, za katero pravi, da je imela ogromno srce. 

"Bica moja, oseba najbolj dobrega srca. Ona je vedela, kaj je sreča - ko pomagaš drugemu. Najraje je spletala copatke za 1001 novorojenčka, kuhala polnjene paprika pa še kaj za ves blok, pekla kekse za ogromno družin, delala svoje domače rezance, meni naredila najboljši šmoren na svetu! Samo rekel si ji, kaj bi, ona je to vedno naredila z veseljem. V zameno nikoli ni pričakovala nič, samo, da si prišel na obisk, se kaj pomenil, jo objel pa je bila nasmejana. Rada je bila v družbi, klepetala, igrala karte ... Noro rada je imela svoj dom, hkrati pa je rada hodila po obiskih. Živali (predvsem pse in mucke) je oboževala!" je o svoji babici povedala mamica dveh otrok.

Družini izrekamo sožalje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.