Zvezda POP TV: Zapornik klical v gasilski dom in zahteval njeno številko

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Iskreno nam je povedala, kakšnega moškega si želi.
Oglej si celoten članek

Kandidatka resničnostnega šova Ljubezni po domače, ki se bo odvijal jeseni, Jasna Perme nam je povedala, kako razočarana je bila pred leti nad moškim, v katerega se je zaljubila. “To se zgodi, ko nekaj pričakuješ in si misliš “to je to” iz tvoje strani in potem se izkaže drugače,” je razkrila. Povedala je, da vsaka negativna stvar pusti določene posledice, je pa tudi odvisno, kakšne narave je človek. Jasna pravi, da je bolj čustvene narave in jo je to prizadelo. 

Želi si moškega, ki je iskren, pošten in ki stoji za svojimi dejanji. Ko smo jo vprašali, kaj pričakuje od Ljubezni po domače, je rekla: “Pustim se presenetiti, zaenkrat nimam nobenih pričakovanj, čutim, da nimam ničesar izgubiti. Najbolj bi me skrbelo, da ne bi česa obžalovala.” 

Povedala nam je, da je edina njena skrb varnost. “Vprašala sem Pop tv, ali lahko vsak pride v ta šov, če jih kaj preverijo, saj neka meja previdnosti mora obstajati. Ravno zadnjič se mi je zgodilo, da je neki moški klical v naš gasilski dom in hotel mojo številko. Ni prijetno, če vsak ve, kje si doma, ker se lahko marsikaj zgodi. Za tega moškega se je izkazalo, da je zapornik. Lahko bi bil tudi psihični bolnik in takšnih moških nočem. Hočem normalne.”

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:48 3. Avgust 2023.

    kdo za qurca je to?

  • 13:28 3. Avgust 2023.

    Moram priznat da v Sloveniji je že vsak zvezda. Stara bi rada bla na Tv pa da se ne ve …

  • 11:05 3. Avgust 2023.

    Ona je zvezda? Od kdaj pa? Slavna je tudi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.