Zunaj ima dekle, on pa se v Kmetiji takole zabava z drugo …

Foto: Voyo/Printscreen
Foto: Voyo/Printscreen
Le kaj bo na to reklo njegovo dekle …
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali pred kratkim, je Amor na posestvu resničnostnega šova Kmetija dodobra v srce ustrelil Nušo in Tima, ki se je hlevu pridružil iz gozda. Tim je takrat zatrdil, da se z Nušo ne bo zapletal, saj ga doma čaka dekle: “Nuša zagotovo ve, da imam jaz punco in da je to razlog, da se ne bom z njo zapletal. Vseeno lahko to mogoče izkoristim v svojo korist, do neke meje, ker se s čustvi res ne bi igral.” Ko se je simpatični 23-letnik vrnil med gozdarje, je Nuša začutila globoko praznino.

Foto: Voyo/Printscreen Tim in Nuša, Kmetija 2024

A tu se ni ustavilo. Po napetem dvoboju v areni sta se oblikovali dve družini in Nuša ter Tim sta znova pristala skupaj v hlevu. “Tim je moja opora, moj steber, brez katerega si ne znam predstavljati življenja v Kmetiji,” je povedala vidno zaljubljena Nuša. Golobčka sta se nato prikupno obmetavala s senom, Nuša pa je dodala: “Če Tima ni, grem nazaj v Jesenice.”

Golobčka sta pod pretvezo, da ju zebe, celo skupaj spala. Tim v tem ni videl težave: “Jaz in Nuša se dobro razumeva. Čudno je, da spiva skupaj, a tako so nas porazdelili. Doma imam punco, zato hočem, da ostane na taki razdalji, kot zdaj, da samo spiva skupaj.” Zanimivo je, da jo je dvakrat stisnil k sebi, tudi ko več nista spala skupaj.

Foto: Voyo/Printscreen Tim in Nuša, Kmetija 2024

“Med mano in Timom je samo iskreno prijateljstvo. V njegovem objemu je toplo,” je dokaj neprepričljivo zatrdila mladenka, Tim pa je povedal, da bo od sedaj naprej do nje vzpostavil razdaljo.

Družina je nato izbrala prvo dvobojevalko, mesto je pripadlo ravno Nuši. Da se med njima s Timom nekaj plete, so opazili tudi drugi. “Kamenček sem dal Nuši, ker Tim zaradi nje izgublja koncentracijo. Če hočemo dobiti starega Tima, mora iti Nuša ven,” je povedal Marcel. Nad romanco ni bila navdušena niti Tamara.

V hiši se ozračje vse bolj zaostruje. Primanjkuje jim osnovnih živil, kot sta kvas in moka, zato ne morejo skuhati polnovrednih obrokov. Razočarani so tudi nad glavo družine Žanom, saj sumijo, da hoče tedensko nalogo izdelave sončničnega olja sabotirati. “Počasen je, premika se kot polž, mislim, da hoče nalogo sabotirati,” je nezadovoljno povedal Igor.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:26 2. Oktober 2024.

    Naša babi in nono sta se tud dol dajala na senu...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.