Zsa Zsa: "Jaz sem naslednja"

Foto: FameFlynet Zsa Zsa Gabor
Ikona Zsa Zsa Gabor je včeraj spet pristala v bolnišnici. Kot poročajo ameriški mediji, je bila hospitalizirana, ko je izvedela, da je Elizabeth Taylor umrla. Prepričana je, da je ona naslednja.
Oglej si celoten članek

Ko je 94-letna igralka izvedela, da je Elizabeth umrla, je postala histerična, krvni tlak pa naj bi ji močno narasel. Ob novici, da je izgubila še eno prijateljico (nedavno je umrla tudi Jane Russell), je postala čisto panična, možu Fredericu pa je dejala: "Slavne osebe vedno odhajajo po tri ena za drugo, zdaj sem na vrsti jaz."

 

Spomnimo, Zsa Zsa ima že več mesecev hude težave z zdravjem. Na začetku marca so jo odpeljali v bolnišnico, ker je zdravnik v levi nogi opazil slabo prekrvavitev. Po tem, ko so ji januarja amputirali del desne noge, so ugotovili, da je potrebna tudi amputacija leve. A Zsa Zsa jo je zavrnila, čeprav ji grozi okužba z gangreno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.