Zsa Zsa Gabor hudo poškodovana

Foto: Žurnal24 Zsa Zsa ima nenehne težave z zdravjem. (Foto: Reuters)
Hollywoodska igralka Zsa Zsa Gabor je v soboto zvečer padla s postelje in se močno poškodovala.
Oglej si celoten članek

Igralka se trenutno zdravi v bolnišnici v Los Angelesu, njen predstavnik za stike z javnostmi John Blanchette pa je sporočil, da si 93-letnica zlomila več kosti.

Igralka, ki je bolj kot po svojih vlogah znana po svojih številnih zakonskih zvezah, naj bi gledala televizijo na svojem domu na Bel Airu, ko je zazvonil telefon. Želela ga je doseči, pri tem pa je padla s postelje. Prepeljali so jo v univerzitetno kliniko Ronalda Reagana, njeno stanje pa je resno, je pojasnil Blanchette. Zdravniško pomoč je poklical njen mož Frederic von Anhalt.

Zsa Zsa Gabor je od prometne nesreče leta 2002 delno hroma, pred petimi leti pa je preživela možgansko kap.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.