Zrnec zaradi pljučne embolije v bolnišnici

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Priljubljeni igralec Jurij Zrnec je bil pretekli ponedeljek hospitaliziran zaradi pljučne embolije.
Oglej si celoten članek

Igralec in komik Jurij Zrnec je že od prejšnjega ponedeljka v bolnišnici, saj je zbolel za pljučno embolijo, so nam povedali v službi za odnose z javnostjo ljubljanskega gledališča SNG Drama, kjer je Jurij zaposlen. "Stanje je zelo resno in Jurija do nadaljnjega ne bo v Dramo," so dodali. Nekateri mediji poročajo, da naj bi doživel tudi srčno kap, v Drami pa na to odgovarjajo: "Nič od tega ni res, do nadaljnega ne dajemo več izjav."

Pljučna embolija ali zapora pljučne arterije je resna diagnoza in Zrnec bo še nekaj časa ostal v bolnišnici. Zdravstvena težava je družino Zrnec doletela ravno v času, ko so pozdravili rojstvo Jurijeve druge hčerke Lole. Igralcu želimo čimprejšnje okrevanje in vrnitev na gledališke odre.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:09 30. November 2011.

    Zelo mi je žal, da je Zrnec pristal v bolnišnici - človek kot je on, zagotovo ne bi volil srednjeveške …

  • xy
    17:42 30. November 2011.

    Jure, Jure zmagaj!!!!

  • 16:22 30. November 2011.

    JURIJ,IMAŠ DOVOLJ POZITIVNE ENERGIJE,DA PREMAGAŠ TUDI TO TEGOBO.ČIMPREJ POPOLNOMA OKREVAJ.<br />SREČNO.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.