Zredila se pa že ne bom!

Foto: Žurnal24
Mariah Carey o otrocih ne razmišlja, nosečnost pri njej preprosto ne pride v poštev. Pa ne, ker ne bi želela otrok. Težava tiči v njenih kilogramih.
Oglej si celoten članek

Odvečni kilogrami so pevkina najhujša nočna mora, še posebno zdaj, ko se lahko pohvali z vitko postavo. Prijatelji in znanci jo ves čas sprašujejo, kdaj bosta z Nickom postala starša, je razkril neimenovani vir. A Mariah ima odgovor na taka vprašanja. "Samo pogleda te, kot da si rekel grdo besedo, in odvrne, da bi njena podoba, glede na to, kako mora delati zanjo, z eno nosečnostjo šla v nič," dodaja vir.

Mariah, ki se je letos poročila, uživa v svojem življenju. Ni ji treba skrbeti za nikogar, za revne otroke prireja koncerte, lasten otrok pa bi zanjo pomenil konec sanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.