Znebila se je oblin, s katerimi je zaslovela

Foto: FameFlynet Crystal Renn Foto: youtube.com Crystal Renn Foto: FameFlynet Crystal Renn
Za obline Crystal Renn so se modni oblikovalci grebli, a lepotica s svojo postavo kljub temu ni bila zadovoljna.
Oglej si celoten članek

Crystal Renn je v najstniških letih zbolela za anoreksijo. Bolezen je premagala in si ime ustvarila kot močnejša manekenka. S svojimi oblinami pa 25-letnica očitno ni bila zadovoljna, saj je v zadnjih šestih mesecih močno shujšala. Njena vitka postava, pobeljeni lasje in obrvi pa niso navdušili vseh. "Od močnejše manekenke do vesoljca," je njen novi videz opisala spletna stran Dlisted. Oglasila se je tudi urednica revije Plus Model. "Podpirali smo jo, ona pa nas je izdala," je zapisali.

Takoj so se tudi pojavile govorice, da je lepotica spet zbolela. Ta namigovanja Crystal zavrača. "Nosim konfekcijsko številko 38, 40, včasih tudi 42," pravi in dodaja, da je izguba teže rezultat zdravega načina prehranjevanja in telovadbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.