Znano, kdo je Golobu kril stroške za ogled Dončićeve tekme

Foto: Epa
Foto: Epa
Izpolnil si je življenjsko željo.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so sinoči izgubili še tretji dvoboj. Boston je bil tokrat boljši s 106:99. Na prvi domači tekmi v finalni seriji so Luka Dončić in soigralci nujno potrebovali zmago, saj bi Boston v nasprotnem primeru prišel do tretjega uspeha, s tem pa bi bila odločitev o novem prvaku lige NBA praktično že odločena. Še nihče namreč v zgodovini ni nadoknadil zaostanka z 0:3 v zmagah.

Tekmo sta si v živo ogledala tudi premier dr. Robert Golob in njegova srčna izbranka Tina Gaber. "Celo življenje sem sanjal o ogledu finala lige NBA in danes grem navijat za Luko v Dallas," je zapisal ob fotografiji z letališča.

Hitro pa so se začela ugibanja, ali Golobov izlet v Dallas krijemo davkoplačevalci?  Iz kabineta Predsednika Vlade so za Slovenske novice sporočili, da je premier od 12. do vključno 14. junija na dopustu. "V tem času bo zasebno odpotoval v Dallas, kjer bo med drugim navijal za slovenskega košarkarja Luko Dončića. Stroške potovanja krije sam. Ker je varovana oseba, mora biti varovanje zagotovljeno ne glede na to ali gre za zasebne ali službene poti," so povedali za omenjen medij. 

Marsikomu pa se zdi lepo, da je premier dopust posvetil ogledu tekme enega naših najuspešnejših športnikov vseh časov. Glede na to, da je Luku uspelo priti v finale najbolj prestižne košarkarske lige na svetu, NBA, je že skoraj prav, da ga ob tem podpre tudi sam vrh slovenske politike. Da je Luko in Maverickse v sredo prišel podpreti slovenski premier, pa so poročali tudi ameriški mediji.

Foto: Instagram Robert Golob

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 30

  • 12:21 14. Junij 2024.

    Če bi takole obirali gologlavega komunistićnega jastreba , bi rekel , da je prav , da se obira tudi grivastega …

  • 08:44 14. Junij 2024.

    Gre na tekmo,da ga bo vsaj nekdo videl po ameriški TV

  • Rim
    23:09 13. Junij 2024.

    Pa še njegovo številko je oblekel! Ni čudno, da je bil Dončič izključen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.