Znano, kdo bo nastopil na Emi, presenečeni boste!

Foto: Profimedia
Štiričlanska izborna komisija je med 103 prijavami izbrala deset pesmi in izvajalcev, ki se bodo predstavili na izboru EMA 2019.
Oglej si celoten članek

Štiričlanska izborna komisija, ki so jo sestavljali glasbenica, pevka in predstavnica na Pesmi Evrovizije 2018 Lea Sirk, muzikologinja in vodja založniške dejavnosti Mojca Menart, glasbeni urednik in urednik glasbenega uredništva Vala 202 Žiga Klančar ter urednik izbora EMA-Pesem Evrovizije 2019 Aleksander Radić, je med 103 prijavami izbrala deset pesmi in izvajalcev, ki se bodo predstavili na izboru EMA 2019.

Magazin Lea Sirk: To je iz njene kariere naredila Ema

Tokra med izbranci skoraj da ni zvenečih imen z domače glasbene scena, saj bodo februarja 2019 na odru Eme nastopili: Fed Horses, INMATE, Kim, Lumberjack, Okustični, Raiven, Renata Mohorič, René, Ula Ložar, Zala Kralj & Gašper Šantl. O dveh superfinalistih bo najprej odločala strokovna žirija, o zmagovalcu pa izključno gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem.

Omar Naber Omar Naber: "Ko bi slovenska javnost vedela, kar vem jaz ...“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:13 18. Februar 2019.

    Moj vtis je, da so protežirali Raiven in zraven nastavili nekoga, za katerega so bili prepričani, da ji ne seže …

  • 15:00 28. December 2018.

    Joj ta Raiven.... Očitno je celo to nad njenimi sposobnostmi.... Dolgočasna

  • 12:43 28. December 2018.

    Bodo Slovenijo predstavljali tudi tujci, sodeč po imenih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.