Znani Slovenec mahal s katamarana in vpil: "Živijo, revni ljudje"

Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak
Še znani Slovenci so ob luksuzu Oriane Girotto ostali brez besed.
Oglej si celoten članek

Tako posebnega ambienta, kot ga je izbrala Oriana Girotto, v kulinarični oddaji Riba, raca, rak še ni bilo! Oriana je svoje zvezdniške goste, Hajdi Korošec, Blažko Müller, Anabel in Gašperja Berganta, namreč povabila na Primorsko in za svoj kulinarični večer najela kar katamaran. 

Da so bili gosteje nad ambientom navdušeni, ni skrivnost, nekateri so bili na katamaranu celo prvič. Blažka je priznala, da so se zaradi veselj, ki so ga občutili ob tem posebnem večeru, kar malce otročje obnašali, še najbolj pa komik Gašper Bergant, ki je med plovbo s katamarana mimoidočim v majhnih čolničkih vpil: "Živijo, revni ljudje." 

Oriana pa ni očarala le z izbiro ambienta, temveč tudi s svojo italijansko pojedino, za katero je sestavine izbrala na tržnici. Miza se je šibila pod sicilijanskimi predjedmi, solato caprese, brusketami in melono s pršutom.

Nič čudnega, da je osvojila tedenski izziv in z 19 točkami premagala svoje zvezdniške sotekmovalce. Fotografije čudovitega večera najdete v galeriji. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:09 12. Oktober 2024.

    Starleta organizirala srečanje statistk in statista z obrobja sloveske scene. Tudi nivo obnašanja je njim lasten, cenen.

  • 12:57 12. Oktober 2024.

    Zvezdniški gosti? S katere zvezde? Z butnbutn?

  • 09:57 12. Oktober 2024.

    Kdor ne razume Gašerjevega sarkazma naj ne komentira.On je tudi proti takemu razkazovanju,sami eni tega ne dojamete

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.