Znani Slovenec bo že tretjič pred oltarjem

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Pred oltar bo pospremil svojo 22-letno hčerko.
Oglej si celoten članek

Naš legendarni pevec Miki Vlahovič bo kmalu že tretjič stopil pred oltar. Najprej zato, da bi se poročil s svojo ženo Petro, s katero sta skupaj že več kot 30 let. Nato je leta 2022 v zakon pospremil svojega sina Marka, ki se je poročil z Niko, s katero imata hčerko Illo. Sedaj pa bo to storil še za svojo 22-letno hčerko Tio.

Tia se je pred dnevi zaročila v italijanski Toskani. Prednjo je pokleknil Gašper Repina, ki je ustanovitelj marketinške agencije GR8 in soustanovitelj Smarti Book, interaktivnih personaliziranih otroških knjig.

Njuna prva fotografija na družbenih omrežjih sega v 15. april, na kateri se v okolici Bovca prikupno smejeta v kamero. “Obožujem ustvarjanje spominov s tabo,” je pod fotografijami romantično zapisala Tia.

22-letnica se že več let ukvarja s plesom. "Moja hčerka je vizualno - na njeno veliko srečo - podobna moji ženi, značajsko pa na žalost meni (smeh). Je punca z veliko glasbenega potenciala, ki pa ga še ne želi pokazati. Ima namreč res dober posluh, dober in močan glas, a si le redko upa peti pred mano. Zakaj, ne vem,” nam je o svoji hčerki v preteklosti zaupal Miki, ki je še rekel, da sta oba trmasta in hitro užaljena. Miki je tudi priznal, da je Tia 'očkova princeska'. "Seveda je in vedno bo! To fantom že vnaprej povem (smeh)," se je pošalil in za naš medij še razkril, kam najraje skočita, ko sta sama. "Ko sva sama, greva velikokrat na fast food (smeh). Doma sicer jemo zelo zdravo hrano, tako da si potem dava duška."

Tia je poleg hčerke, sestre in zaročenke tudi teta. 19. maja letos se je bratu Marku in ženi Niki rodila prvorojenka Illa. Da bo dojenčica ženskega spola, je na razkošni zabavi pred njenim rojstvom razkrila ravno Tia, ki je Marku in Niki pripravila veliko skrinjo z darili, iz katere so se vsuli rožnati konfeti.

Družinica se je pred kratkim preselila na Štajersko, kjer sta Mark in Nika kupila hišo. "Koliko enega iskanja in stresa je to bilo v zadnjem letu. Koliko že nekega veselja in potem razočaranja, ampak vse je bilo z razlogom, tem, da jo zdaj imava. Zelooo ponosna na naju. In čeprav se mi je na začetku zdel najbolj napačen čas za selitev (zdaj, ko je Illa še tako majhna), sem tako vesela, da smo že sedaj tukaj in da bo Illa odraščala v tem okolju,” je na Instagramu zapisala Nika.

Mnogi jim nakup hiše zavidajo, saj si marsikdo pri 27 letih tega ne more privoščiti. Na očitke se je odzvala Nika, ki je zapisala, da večine dela, ki ga opravita, sledilci sploh ne vidijo. Razkrila je, da sta morala delati tudi v porodnišnici.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:23 27. September 2024.

    Legendaren pevec je Oto Pestner.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.