Znana Slovenka zamudila na letalo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Počitnice se niso začele prav obetavno …
Oglej si celoten članek

Katarina Benček je sveže zaljubljena v dolgoletnega prijatelja Marka, golobčkoma pa je skupna tudi strast do potovanj. In ker sta oba zelo spontane narave, se jima kdaj zgodi tudi kaj neljubega, pred kratkim sta tako zamudila na počitnice. Katarina nam je zaupala, da sta zamudila let v Turčijo in tako morala še enkrat kupiti karte, potovanje pa skrajšati za en dan. 

Sicer je Katarina prejšnji teden odprla spletno trgovino z oblačili Urbani obešalnik. Fizično trgovino, ki je bila zelo uspešna, je namreč zaprla pred dobrim letom, ko se je za nekaj časa preselila na Bali. Lepotica pa je te dni na Instagramu nekaj prahu dvignila s fotografijo svoje roke, saj se na njenem prstancu lesketa obroček, a nam je zagotovila, da tako daleč še ni, da bi razmišljala o zaroki. "Ne razmišljam še o tem, prezgodaj je še. Sicer se res že dolgo poznava, a vseeno mislim, da moraš nekaj dati čez, preden se odločiš za ta korak, saj se ne bi rada ločevala," pravi Benčkova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.