Znana Slovenka spoznala Megan Fox, o njej nima lepega mnenja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Priljubljena Slovenka jo je spoznala na snemanju filma ...
Oglej si celoten članek

Da Megan Fox velja za divo, so pisali že tuji mediji, zdaj pa je podobno izkusila tudi znana Slovenka, ki je igralko spoznala na snemanju akcijskega filma. 

"Moram reči, da je  je kar malce diva in se je držala bolj zase. Pretepanje ji ni ravno blizu, zato ni želela sodelovati in enkrat je sploh niti bilo na set," je razkrila za Style.Over.Net.

Je imela pa s številnimi drugimi igralci zelo dobre izkušnje, slavno mehiško igralko je označila za "carico", enega slavnega raperja pa bi "lahko takoj poklicala za kavo", je dodala. Za koga gre, preverite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:57 10. Oktober 2023.

    Koga sploh briga mnenje te "znane" Slovenke?

  • 08:21 10. Oktober 2023.

    Koga??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.