Znana Slovenka razgalila svoje telo: Tako je videti po dveh porodih!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšna postava!
Oglej si celoten članek

“Danes sem se šla namensko posončit, ker smo že avgusta, jaz pa še vedno brez prave barve,” je ena najbolj znanih manekenk Iris Mulej zapisala na Instagramu. V neonsko oranžnih kopalkah je dan polepšala marsikateremu sledilcu, saj je popolnoma razgalila svoje vitko telo z buhtečimi prsmi. 

Foto: Instagram Iris Mulej

Iris, ki že nekaj let živi v črnogorski Budvi, je v preteklosti za Žurnal24 razkrila, da je lepa in ‘fit’ postava le stranski učinek dejstva, da redno skrbi za zdravo telo in dobro počutje. To se odraža tudi na njenih laseh, ki segajo čez zadnjico. 

Da je 43-letnica videti tako mladostno, je med drugim mogoče pripisati tudi kozmetiki, ki jo uporablja. “Pomembno mi je, da je bio, naravna, brez parfumov in drugih kemikalij. Pijem tudi dovolj vode, vitamine, tudi kolagen in hialuronsko kislino,” je povedala. 

Mulejeva je s partnerjem Admirjem Barčićem mama Isabelli in Arronu. Vroče poletne dneve preživljajo na plaži in njuna otroka sta bila pred kratkim popolnoma navdušena, saj sta tam našla morsko zvezdo. “To lepotičko smo danes božali na plaži. Otroka sta bila čisto navdušena. Pa seveda smo jo kmalu varno vrnili nazaj v morje,” je zapisala Iris pod prelepimi družinskimi fotografijami.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 14:34 13. Avgust 2024.

    ne vidim neke lepe postave pa še silikon je zraven

  • 11:09 12. Avgust 2024.

    A tej kuri lahko nekdo pojasni, da je odnašanje morskih zvezd in ostalih organizmov na kopno MUČENJE. Živali (ja, živali!) …

  • 11:04 12. Avgust 2024.

    Bolj stara je, bolj grda je tako, da ji toplo priporočam, da se neha javno promovirat preko foto materiala, če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.