Znana Slovenka otroku dala ime Sky

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čestitke!
Oglej si celoten članek

Naša vplivnica Alja Perne je danes, nekaj minut čez polnoč, povila drugega otroka. Njen sinček Liam je dobil bratca Skya

"Moje srce je polno," je zapisala ob fotografiji iz bolnišnice. Alja je lastnica modne blagovne znamke The Base label, ki ponuja oblačila, ki so trajnostna in etična. 

Alja rada deli utrinke iz svojega zasebnega življenja. Tako je pred kratkim razkrila, da ji je Liam med nosečnostjo pomagal skrbeti za kožo na trebuščku, ki ga je pred spanjem vedno poljubčkal. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:28 9. Februar 2022.

    Še hrčkom ni za dajat imen, kakršna kao svetski slovenceljni dajejo svojim otrokom.

  • 13:54 9. Februar 2022.

    Sramota za Slovence in Slovenke, ki se sramujejo slovenskih imen in otrokom dajejo vse sorte spakedrank ali tujih imen in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.