Znana Slovenka ni mogla več skrivati, zakaj odpoveduje nastop za nastopom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Veselo novico je bila skoraj primorana sporočiti.
Oglej si celoten članek

Priljubljena pevka Nina Donelli je danes sporočila veselo novico, pričakuje svojega prvega otroka, in sicer kmalu po novem letu.

Donelli je za Žurnal24 povedala, da si je vedno želela mama postati, preden bi dopolnila 30 let, in želja se ji bo izpolnila pri 27 letih. "Prvi pogoj je seveda, da imaš partnerja, s katerim se razumeš. Malo pa sem 'pohitela' tudi zaradi tega, ker poznam veliko deklet, ki imajo težave z zanositvijo. Ker me je skrbelo, da bom morda podobne težave imela tudi sama, nisem želela čakati," je povedala pevka.

Ni pa si mislila, da bo zanosila tako hitro, zato je še poleti mislila, da se je zastrupila z morskimi sadeži, ko ji je nenadoma postalo slabo. "Presenetilo me je, nisem si mislila, da bom zanosil na 1, 2, 3, zato sem tudi test naredila dokaj pozno, v petem tednu nosečnosti. Ko je bil pozitiven, sem bila v šoku, a zelo vesela," je razkrila za Žurnal24.

Vesele novice še ni mislila razkriti, a so jo že v začetku nosečnosti pestili zdravstveni zapleti, zaradi česar že od avgusta odpoveduje nastope. "Ker nisem mogla odpovedovati v nedogled, sem se odločila sporočiti, kj je razlog. Zdravnik mi je prve tri mesece namreč odredil strogo mirovanje, saj so me pestili krči in slabokrvnost, zato je bila nevarnost splava večja. Prve tri mesece nosečnosti sem tako strogo ležala, tudi v službo nisem hodila, sedaj pa že lahko grem na krajši sprehod. Fitnes in hribe zelo pogrešam, saj je bil to moj vsakdan, a zdravje je prvo," še dodaja pevka. 

Sicer pa se bo dojenček rodil v prekrasno rezidenco, ki jo je Nina pokazala že pred časom. Njena vila na Štajerskem se ponaša celo z vinsko kletjo, telovadnico in bazenom. Ogledate si jo lahko TUKAJ. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:34 18. September 2024.

    Ja draga kokoš, dovolj je en špric....a ti mama tega ni povedala pri 12 letih???

  • 13:33 18. September 2024.

    Kdo???!!!

  • 12:20 18. September 2024.

    Znana slovenka, ki se prodaja hrvatom in njihovim ušesom..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.