Znana Slovenka moža poredila za 30 kilogramov

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Ko sta se spoznala, je mož kuharske mojstrice Ane Žontar Kristanc tehtal 60 kilogramov, sedaj jih ima 90.
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV ana žontar Ta teden v šovu Riba, raca, rak kuha kuharska mojstrica Ana Žontar Kristanc, ki je avtorica 10 kuharskih knjig in tudi dveh pravljic. Ana je svojim gostom, Lei Mederal Gams, Maju Žerdinu, Maticu Hercegu in Tamari Fortuna, postregla s slastno večerjo in si prislužila 19 točk.

Za predjed je bil bogat narezek, polnjene paprike so bile zvezde večera, na koncu pa so se gosti lahko posladkali z ježki. Ani pa se je pripetila manjša nerodnost. Med kuhanjem sta se izgubili dve polovički zobotrebca, enega je v svoji papriki našel Maj, a je to sprejel z nasmehom na obrazu, saj se ni poškodoval. 

Za Ano je kuhanje kot meditacija, vsaj tako se je zdelo, saj je bila ves čas mirna. Lepotica ima ogromno izkušenj, vodila je celo svojo kuharsko oddajo, sedaj pa slastne vsebine ustvarja skupaj s svojim soprogom, s katerim ima dva sinova, stara osem in deset let. "Karierno nikoli ne bi bila na tej točki, če ne bi imela svojega partnerja. On je bil moja edina podpora, da sem si upala skočiti iz študija v strasten projekt in upala, da bo uspelo," je povedala.

Ana se je s Kristijanom poročila leta 2013, po šestih letih ljubezni. "Že pred tem sva si zgradila zelo zdravo razmerje, tako da je poroka le lep spomin in opomnik na zelo prijeten dogodek," nam je leta 2013 zaupala Ana, na vprašanje, ali je moža osvojila s kuharijo, pa nam je takrat odgovorila: "Zaradi kuhinje sem ga vsekakor popolnoma obdržala (smeh). Tudi glede tega je popoln partner, saj je vsejed, vse poskusi, tako da resnično lahko ustvarjam, karkoli mi ustreza in se bo vedno pojedlo."

To očitno drži. Ana je v Planetovem šovu namreč razkrila, da je Kristijan, ko sta se spoznala, tehtal 60 kilogramov, sedaj pa jih ima 90. Na vrhu je Kristijanova starejša fotografija, spodaj pa novejša. Nam se zdi, da mu kilogrami lepo pristojijo. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:52 24. Oktober 2024.

    Draga gospa Žontar, s tem se pa jaz ne bi ravno hvalil in se strinjam s komentarjem dareta326.

  • 12:20 24. Oktober 2024.

    Če se je poredil za 50% pomeni, da ženska slabo kuha. Biti debel pomeni, pojesti preveč nezdrave hrane, preveč škroba, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.