Znana Slovenka buri moško domišljijo, a njeno srce pripada temu pevcu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ne glejte le njene lepote, prisluhnite tudi sporočilu.
Oglej si celoten članek

"Življenje se ne meri v času, ampak v trenutkih. Nekateri so veliki, večina jih je majhnih. Uživaj tudi v najmanjših trenutkih," so besede, s katerimi je Tara Zupančič podložila črno-bel posnetek s plaže, sama pa je dopisala: "Večnost je sestavljena in sedanjih trenutkov. Ker, ko grejo, jih ni več, so pa za zmeraj." 

Lepotica se v zadnjem času ukvarja z bolj globokimi temami. Marca so se njeni sledilci spraševali, zakaj se je umaknila. Razložila je, da ima psihične težave. “Jaz sicer vse stvari v življenju sprejemam s pozitivnim pristopom, ampak bom kar iskrena in priznala, da sem v enem takem obdobju, v katerem imam občutek, da kar razpadam psihično, malo tudi fizično in se borim sama s sabo. Borim se z nekimi vzorci, ki so se mi dogajali v otroštvu in so v zadnjih letih privreli na površje tako močno, da so se spojili s situacijami, ki se dogajajo v tem trenutku,” je povedala.

Njeni oboževalci si lahko oddahnejo. Tara je junija razkrila, da se počuti bolje“Vsi imamo težave in čisto vsi se moramo lotiti reševanja le-teh. Pridejo trenutki, ko je tega veliko. Na Instagramu imamo pogosto vtis, da je vse perfektno. Zdi se mi pomembno, da se spregovori tudi o teh temah, saj se vsi soočamo s tem. Odzivov ljudi, ki so bili v podobni situaciji, je bilo ogromno,” pravi Tara, ki je v zvezi s pevcem Matevžem Šaleharjem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:58 13. Julij 2024.

    Že dvakrat sem prebral kaj je povedala pa še zdaj ne vem kaj je povedala.

  • 11:53 13. Julij 2024.

    Denar za plačevanje tega članka bi koristneje porabila za psihoterapevta!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.