Znana Slovenka bo Slovenijo zamenjala z Brazilijo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Skrajšala si bo zimo.
Oglej si celoten članek

Ana Pusovnik, znana iz šova Sanjski moški, je julija lani povila sina Taja. Več o težkem porodu, ki je trajal osem ur, si lahko preberete TUKAJ. Malčka sedaj čaka prva velika pustolovščina - čezoceanski let. 

Družinica bo v začetku februarja za tri tedne odpotovala v Brazilijo, v kraj Fortaleza, kjer bo obiskala prav posebno družino. Anin partner, Saško Taks, je v Brazliji kot študent nekaj časa živel. Tam je bil na izmenjavi in z družino, kjer je takrat bival, vse do danes ohranil stike. Sedaj jim bo lahko predstavil svojo srčno damo in sinčka, česar se zagotovo že zelo veselijo.

Ana je po šovu postala uspešna ustvarjalka na platformi Onlyfans, ki se mu ni odpovedala niti po rojstvu prvorojenca. Več o tem TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:20 27. Januar 2024.

    Halo, Irena K., živjo, Pusi tukaj, kako si? Jaz grem pa v Brazilijo. tri li li tri li la...

  • 19:55 27. Januar 2024.

    Spokaj!

  • www
    19:24 27. Januar 2024.

    Odlicno! Dobra novica. Lesi, ne vracaj se.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.