Znana Slovenca: Po dveh letih le priznala, da nista več skupaj

Foto: Marko Vavpotič, Borut Cvetko, Robert Krumpak
Foto: Marko Vavpotič, Borut Cvetko, Robert Krumpak
Pa še to "med vrsticami" …
Oglej si celoten članek

Ta teden je v kulinarični oddaji za svoje zvezdniške goste kuhala tudi Katarina Habe, glasbenica, psihologinja in profesorica na Akademiji za glasbo. Katarina pa ni edina zvezdnica v družini. Njen oče je namreč Tomaž Habe, znani skladatelj, glasbena eminenca in profesor, sin Tai je dobro znan ljubiteljem športnih copat, saj s svojimi umetninami polepša priljubljena obuvala, razstavljal je celo v Parizu.

Ko pa je Katarina govorila o očetu, je tudi prvič po dveh letih, odkar so odjeknile govorice, da se je razšla z Rokom Golobom, znanim glasbenikom, potrdila, da je njen bivši partner. To je omenila, ko je govorila o tem, kako je bil oče njen profesor na srednji glasbeni šoli in tudi profesor njenega takratnega fanta, s katerim sta si kasneje ustvarila družino.

Katarina in Rok sta se v srednji šoli namreč skrivala pred njenim očetom, in to tako goreče, da jo je nekoč celo potisnil po stopnicah, da ju njun oče ne bi opazil. Katarina je rekla, da ju takrat res ni, da pa so se na ta račun še dolgo smejali.

Foto: Planet TV Riba, raca, rak

Da se Rok in Katarina razhajata, je revija Lady poročala že leta 2022. Rok je sicer mednarodno poznan skladatelj, producent in bobnar skupine King Foo, ki obvlada številna glasbila, Katarina pa je univerzitetna profesorica in članica dolgoletne zasedbe Katrinas. Glasbenikoma, ki sta se spoznala v srednji glasbeni šoli in sta bila par kar četrt stoletja, sta se v zvezi rodila dva sinova, a je po 25 letih zveze zaškripalo. 

Takrat o tem nista želela javno govoriti, Rok nam je oktobra 2022 povedal: "Nehajte se ukvarjati z nami in pustite naše zasebno življenje pri miru. Mi smo super in živimo kot nam paše. Trenutno smo v tujini, vi pa me kličete za razne trače. Hvala za razumevanje." 

Revija Lady je takrat še poročala, da naj bi bil njun razhod prava mala javna skrivnost in da je Rok že nekaj časa romantično povezan s pevko skupine King Foo, Aleksandro Josić, če gre verjeti govoricam. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:33 20. Oktober 2024.

    !!!!!!! Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • 19:33 19. Oktober 2024.

    Pojdi na Dob, sploh si ne predstavljaš koliko znanih slovencelnov boš srečal.pa še cajtng ne bo treba kupit.

  • 11:48 19. Oktober 2024.

    A se nista ločila tud Saška in Miha???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.