Znana Slovenca šla v zapuščeno vas in v strahu povedala: "Nekaj nam je sledilo!"

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Verjamete v nadnaravne fenomene?
Oglej si celoten članek

Vplivneža Domen in Aljaž sta s prijateljem obiskala zapuščeno vas Slapnik, ki menda slovi po nadnaravnih fenomenih. Trojica je vstopila v več praznih in uničenih hiš, v eni pa jih je nekaj "pozdravilo". Ko so v šali trikrat izrekli "krvava Mary", kar naj bi na priklicalo zlo, se je zgodilo nekaj, česar ne bodo nikoli več pozabili.

Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 08:54 1. September 2024.

    Spet naslov znana Slovenca bla, bla, ne šopajte folka.

  • 19:21 29. Avgust 2024.

    Slovenščina jim pa ne gre kaj preveč....očitno jim balkanščina bolj leži. Teli so pa kot rojeni za Golobove sodelavce, pomagali …

  • 16:54 29. Avgust 2024.

    Po vzoru ameriških iskalcev duhov, ko "ekipe" z raznimi senzorji in infra kamerami ter mikrofoni iščejo duhove...Bebavo do amena..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.