Znan morilec, a ne njegovi motivi

Foto: Continental Film
Foto: Continental Film
Kriminalna srhljivka po romunsko: počasna, statična, prešita z nenavadnimi dialogi in pobliski črnega humorja ter okronana s silovitim sklepnim obratom. Za potrpežljive. Film Aurora si lahko ob 19. uri ogledate v celjskem kinu Metropol.
Oglej si celoten članek

Kuhinja v stanovanjskem bloku: moški in ženska se pogovarjata o Rdeči kapici. Govorita tiho, da ne bi zbudila deklice, ki spi v sosednji sobi.

Zanemarjen mestni predel na obrobju Bukarešte: za vrsto zapuščenih prikolic stoji moški in tiho opazuje nekaj, kar je videti kot družina. Isto mesto, isti moški: moški se vozi v avtu, oborožen z doma narejenima udarnima iglama za lovsko puško. Ime mu je Viorel in je star 42 let.

Preplavljen z mučnimi mislimi, ki jih trmasto drži zase, se vozi skozi mesto, proti cilju, za katerega ve le on sam.

Cena redne vstopnice znaša štiri evre, člani celjske knjižnice, študenti in upokojenci boste zanjo odšteli 3,5 evra, člani kluba Metropol pa boste zanjo odšteli tri evre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.