Znaki, da ste spoznali nekoga iz svoje dušne skupine

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ne govorimo le o duši dvojčici …
Oglej si celoten članek

Ste že kdaj spoznali nekoga, ob katerem ste se takoj počutili domače? Kot bi to osebo poznali že celo življenje, pa se vam je predstavila šele pred 30 minutami? Tisti, ki jih zanima duhovnost, vam bodo razložili, da gre za osebe, ki so del naše dušne skupine, naše sorodne duše, ki se z nami ne povezujejo le na romantični ravni.

Portal Iheartintelligence.com piše, da dušno skupino sestavljajo ljudje, ki so na isti fizični, duhovni, čustveni in mentalni ravni kot mi. Ne gre za to, da imamo podobne hobije, mnenja in okus – povezava je mnogo globlja. Zelo težko jo je razložiti – osebo preprosto začutiš, še piše portal.

Osem znakov, da ste spoznali osebo iz svoje dušne skupine

1. Zdi se vam, da jo poznate že celo življenje.
2. Kadar ste s to osebo, se počutite ljubljeno in srečno.
3. Ob njej imate več energije.
4. Privlači vas.
5. Ob njej se ne pretvarjate. Ste takšni, kot ste.
6. Vleče vas k njej. Je kot magnet.
7. Ko ji pogledate oči, se počutite varno in udobno.
8. Podpira vas na poti do vašega pravega jaza.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.