Zmenek z Dekletom iz Monaka

Foto: Žurnal24 Režiserka Anne Fontaine si je želela raziskati, "kaj se odvija za uglajeno fasad
V Kinodvoru si lahko vsak mesec ogledate sodoben francoski film, ki se je izmuznil distribucijskim in festivalskim mrežam. Nocoj ob 19. uri boste na zmenku s filmom Dekle iz Monaka.
Oglej si celoten članek

Uspešen in nevrotičen pariški odvetnik Bertrand (Fabrice Luchini) odpotuje v Monako, da bi tam zagovarjal razvpito bogatašinjo Édith Lassalle (Stéphane Audran), obtoženo umora mlajšega ljubimca. A namesto da bi se posvetil primeru, se Bertrand usodno zaljubi v televizijsko vremenarko Audrey (Louise Bourgoin), hudičevo fatalko, ki ga kmalu spremeni v pravo razvalino. Ker pa je v primer vpletena tudi ruska mafija, je tu k sreči še odvetnikov fanatično predani telesni stražar Christophe (Roschdy Zem), ki lahko Bertranda spet vrne na prava pota. Ali pa tudi ne.

Romantična komedija v razkošnem, od sonca razgretem Monaku se prevali v lahkoten psihološki triler. V nenavadnem ljubezenskem trikotniku – koprneči advokat, stoični telesni stražar in radoživa fatalka – se s privlačnostjo in poželenjem vsak sooča po svoje.

Cena vstopnice je 4,95 evra, s popustom 4,25.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.