Zmenek s skrivnimi strahovi

Foto: Kinodvor
Foto: Kinodvor
V Kinodvoru si lahko vsak mesec ogledate sodoben francoski film, ki se je izmuznil distribucijskim in festivalskim mrežam. Nocoj ob 19. uri boste na zmenku s filmom Skrivni strahovi na javnih krajih (Coeurs).
Oglej si celoten članek

Sodobni Pariz, izbran, eleganten milje in šest nič manj elegantnih likov. A za vljudnimi gestami in prijaznimi nasmeški se skrivajo skrbi in bojazni – strah pred samoto in zavrnitvijo. Dan (Lambert Wilson) in Nicole (Laura Morante) bi si rada priskrbela luksuzno stanovanje v centru, a vse kaže, da bi to njun odnos le še bolj skrhalo. Romantična Gaëlle (Isabelle Carré) v iskanju ljubezni naleti ravno na brezvestnega Dana. Njen brat Thierry (André Dussollier) se boji, da bo izgubil mlado sostanovalko, nato pa razkrije še šokantno skrivnost svetohlinske Charlotte (Sabine Azéma). Thierry je hkrati tisti, ki Danu in Nicole razkazuje stanovanja, medtem ko Charlotte neguje umirajočega očeta natakarja Lionela (Pierre Arditi) ... V teku nekaj zimskih dni se poti teh neznancev naključno križajo in zapletajo.

Še ena komedija o večnem iskanju sreče pretanjeno ironičnih podtonov za neskončno filmografijo francoskega velikana je zgodba, polna šarma, duhovitosti in buñuelovske bizarnosti, a ves čas prežeta z melanholično otožnostjo.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.