Zmedeni Harrison Ford bi skoraj povzročil katastrofo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Harrison Ford je z zasebnim letalom pristal na napačni stezi in se za las izognil trčenju s potniškim letalom.
Oglej si celoten članek

Na letališču John Wayne Airport v Kaliforniji bi pred dvema dnevoma lahko prišlo do velike tragedije. Igralec Harrison Ford je s svojim zasebnim letalom pristal na stezi, na kateri je potniško letalo družbe American Airlines s 116 ljudmi na krovu čakalo na dovoljenje za vzlet. "Je normalno, da je to letalo pod mano?“ je kontrolorje vprašal Ford.

Kontrolorji so sicer povedali, da je 74-letnik pravilno ponovil njihova navodila, zato so bili še toliko bolj presenečeni, ko je zvezdnik za pristanek izbral vzletno stezo in ne pristajalno.

To sicer ni prvič, da je imel Ford težave z letali. Leta 2015 je moral s svojim manjšim zasebnim letalom prisilno pristati na nekem golf igrišču. Takrat je utrpel poškodbe glave in si zlomil roko.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.